Farmors Bella

Bella ville sova över hos farmor och det alldeles själv, dvs utan varken pappa eller mamma närvarande, men med kudden, dockan Anna och gosidjuret Lammet.

Åh, härliga unge. Du kan så mycket själv och är endast 2,5 år. Du pratar och gör miner, tar på och av dig kläder alldeles själv och du är så glad i dig själv. Självförtroende, vill jag säga. Det är bra, ungen min!

Men när det var läggdags så längtade du efter pappa och ville åka hem, men strax kunde farmor locka dig till annat och då var det okej att sova på luftmadrassen nedanför kusin Jonathan, snart 10 år, som skulle sova på bäddsoffan.

På morgonen hörde jag hur du och Jonathan låg och pratade med varandra och då var klockan nästan 8.00.

Vad månde bliva av denna självständiga flickunge! Men hon har redan hamnat i ”rosa-träsket”. Vad är detta då? Jo, allt som är ”sosa” är såååååå fint.