Galltvål

BubblorEn rengöringsprodukt behöver ju bara vara bra på en sak; att göra rent. Den måste inte vara parfymerad för att vara effektiv mot smuts. Jag har hittat en jättebra fläckborttagnings- och rengöringstvål som heter Galltvål, som verkligen gör jobbet!

Galltvål är dessutom miljövänlig då den är tillverkad helt av naturliga ämnen och är biologiskt nedbrytbar. Tvålbasen består av kokosolja och palmolja som är ekologiskt framställda i ett Fair Trade projekt i Brasilien och Dominikanska republiken.

Naturligtvis är tvålen INTE testad på djur.

Läs mer om Galltvål och hitta en återförsäljare nära dig.

Läs testet av fläckborttagningsmedel i Råd & Rön. Bland annat skriver de i testet följande: ”Galltvålen, som bara består av naturliga ämnen, var enklast att använda. Den luktade inte heller så stickande som flera av de andra medlen.