Lyckans ost!

Tänk vad bra jag har det vad gäller att få låneböcker till mig. Min bibliotekarie skickar talböcker som jag har önskat, men hon skickar även sådant som hon tror att jag skulle tycka vara mycket läsvärt. Och det har hon alldeles rätt i.
Jag får även hjälp med att hon skickar fotostatkopior från tidskrifter och jag behöver endast gå vår lilla väg, ca 250 m, bort till brevlådan.

Lantbrevbäraren kommer ända fram till min dörr, om jag så önskar, om paket eller annat, t ex tal- och cd-böcker inte får plats i brevlådan.
Vill jag ta ut pengar från banken eller köpa frimärken eller annat, lägger jag bara ut ett bevis på att jag vill ha hjälp, och vips så hör jag ett bilhorn som tutar ute på gårdsplan och då vet han/hon att jag kommer ut om en stund, när avgaserna har lagt sig.

Likaså så startar han/hon inte bilen förrän jag har kommit inomhus.

Detta är positiva saker som händer mig och gör mig glad!