En parfymfri nattcreme

Nivea Visage Sensitive Balance Night CareEn skönhetsprodukt som jag tål bra är Nivea Visage Sensitive Balance Night Care. Det är en lindrande nattcreme, särskilt framtagen för känslig och ömtålig hud. Den ger omedelbar och långvarig lindring och läker känslig hud under natten. Ger en hud som känns avslappnad och fräsch varje morgon och ser frisk, vacker och välbalanserad ut!

Varje formula i Sensitive Balance-serien är fri från alkohol, parfym och färgämnen och har ett hudvänligt pH-värde. Produkternas fantastiska hudkompatibilitet har godkänts dermatologiskt på känslig hud i ansiktet.

Första gången jag skulle använda den tyckte jag att den luktade parfym. Men det kan ha varit så att den stått bland andra parfymerade produkter i hyllan, och efter det så har jag bara haft positiva erfarenheter av nattcremen.