Felix 3 år

Har varit på födelsedagskalas för Felix. Han öppnade dörren för mormor och morfar och blev först lite skrämd då jag hade min ansiktsmask på mig. Men snart så såg han att det bara var mormor och ingen inbrottstjuv. Jag började sjunga vår familjesång: Röda små smultron, blommor och grönt … och sedan fick han alla presenterna. Han hade önskat sig gult godis som julklapp i födelsedagspresent och det fick han plus en hel del annat. Men detta gula godis gjorde honom så lycklig. – Åh, precis vad jag önskat mig, mormor!

Jo, han fick mycken hjälp med alla paketen av storebror Ludvig också. Det är ju inte så lätt att öppna en massa paket där det finns krusidullsnören och tejp runt så då behövs det en sax! Tidigare i veckan hade Felix fått en Läderlappendräkt och den var på när det var dags för tårtan. Tyvärr så kommer det inga ljus på tårtor då mormor är med och firar.

Tårtan var en hemmalagad Clowntårta med marsipan och grädden var grön och det var hallonsylt i också. Men ack vad ögat vill mycket men magen blir fort mätt!