Effektivt oparfymerat diskmedel

YES Sensitive - Oparfymerat diskmedelAtt stå och diska för hand ger utrymme att vara för sig själv för en stund och försvinna bort i egna tankar. När jag diskar använder jag YES oparfymerade diskmedel, YES Sensitive. Diskmedlet är Svanmärkt och rekommenderas även av Astma- och Allergiförbundet.

Jag blev faktiskt lite orolig då jag såg ett reklaminslag på TV för YES handdiskmedel. I reklamfilmen berättades att man numera har naturliga fruktextrakter i alla YES produkter, samtidigt som TV-bilden visade alla i serien ingående sorter av YES diskmedel. Jag har talat med Procter & Gamble som tillverkar YES, och då fick jag lugnande besked om att inget har tillkommit i YES Sensitive men att man i reklamfilmen vill visa upp alla sina handdiskprodukter.

Det är uppskattat av oss doftöverkänsliga att få tillgång till i mitt tycke diskmedelmarknadens bästa produkt i ett oparfymerat alternativ.