NYÅRSLÖFTET

ETT GOTT SLUT PÅ 2006 ÖNSKAR JAG ER ALLA
Jag lovar att dra ner på min sockerkonsumtion. Det får bli godis endast om lördagar. Då jag är sockerberoende vet jag med mig att det kommer att bli svårigheter men har läst att detta beroende kan försvinna eller åtminstone blir mycket, mycket mindre efter ett antal veckor om man undviker socker. Jag skall se till att alltid ha mycket frukt och grönt framme i min åsyn.
frukter.jpg

Jag måste se till att få min nattsömn att bli mer jämn så att jag inte är så trött om dagarna. Lägga mig vid samma tid på kvällen och inte ligga och lyssna på talböckerna så länge.
Jag lovar att endast lyssna på mitt inre och lita på att jag kan och är förmögen till mycket här i livet. Får helt enkelt ta för mig av de möjligheter jag har.

Önska mig gärna lycka till!

GOTT NYTT ÅR 2007