Mediavecka 39

Denna vecka har varit lite kul men också lite skrämmande.
I måndags 24/9 ringde jag och diskuterade med Tomas Tengby i Ring P1 om hur alla pratar om att man skall använda våra ”allmänna” kommunikationer och jag anser att detta är omöjligt för många av oss doftöverkänsliga. En del anser då att färdtjänsten är ett alternativ men detta är endast ett annat kommunikationsmedel, fast det kommer till dörren. Jag får vara med och betala till en massa aktiviteter men kan själv aldrig deltaga utan får stå helt utanför samhället. Undrar hur det skall gå i regerings- och riksdagsbeslutet ”Tillgänglighet 2010”, om ett samhälle där alla kan delta jämlikt oavsett funktionsförmåga.

– Pytt, säger jag.

Så kom Härligt hemma, en bilaga till Aftonbladet, ut i lördags 29/9 och där jag har blivit intervjuad och och fotograferad angående hur jag klarar vardagen som doftöverkänslig. Reportern har hittat min hemsida/blogg och har blivit nyfiken och därav detta reportage.