Nu är vi på gång

Ännu en från vårt nätverk har yttrat sig i media under rubriken ”Vi luktar mer än vi tror”. – Hon ställer upp för att folk ska lära sig mer om hur det är att vara överkänslig mot dofter. Kanske kan de då också använda färre doftprodukter, åtminstone på allmänna platser. Om så vore fallet skulle tillvaron bli lite enklare för henne och alla andra som drabbats.
Läs mer om detta på barometern.se från den 7 november -07.

Jag vill gärna berätta att vi gör en stor ansträngning när vi utsätter oss för bl a media, då vi inte alltid blir bemötta på det sätt vi önskar. Journalister och fotografer brukar bedyra att de är oparfymerade fastän vi känner på långt håll att så inte är fallet. Det beror nog i de flesta fall på att de är lite okunniga vad lukter/dofter i grunden är för något.
Men visst är jag och mina doftöverkänsliga kamrater glada över att någon/några vill hjälpa till att föra fram vårt budskap.

Tack till er alla i efterhand!