Positivt tandläkarbesök

I går var jag hos min tandläkare och tandsköterska/hygienist och det känns så skönt att de har full förståelse för mina besvär angående dofter. Tandläkaren frågar alltid en extra gång hur det går för mig under behandlingen och denna omtanke känns så underbar. Det visar att hon har förstått problematiken angående doft- och kemikalieöverkänsligheten. Jag får alltid komma som första patient på måndagmorgon, för då är luften där som bäst. Men jag har ändå alltid på mig min andningsmask tills jag kommit in och stängt dörren efter mig i behandlingsrummet.

Jag hade med mig vår folder, den som man kan ladda ner från vårt nätverks hemsida Nätverket för Doftöverkänsliga under Infohäfte, som de fick läsa och dessutom skulle de lägga fram några i väntrummet. Det kan nämligen behövas och jag hoppas att även den andra tandläkaren och hennes medhjälpare också läser denna folder och tar intryck.