Jag och Karlavagnen

På 1 maj medverkade jag i Karlavagnen med att prata med Stina Wollter om hur jag lever med doft- och kemikalieöverkänslighet. Under mottot: DEMONSTRERA ELLER INTE DEMONSTRERA.

Jag skickade iväg ett mejl om att jag hade velat demonstrera men att jag står helt utanför samhället och kan varken göra si eller så. Lite senare blev jag uppringd och de ville ha med mig eftersom det inte var något politiskt, sa de. Så det var bara att vänta och vips så var jag i sändning. Åh, vad nervös jag blev då!
Att demonstrera mot att allt skall doftsättas och hur jobbigt det är att vården inte är doftfri när man tänker på att Fritt vårdval föreslås i hela landet. Då måste ju ALLA vårdinrättningar vara doftfria om det skall kunna uppfyllas. Jag ville också att Nätverk för Doftöverkänsliga skulle få komma fram så att många som inte vet vart de skall vända sig, kan få känna en gemenskap och få kunskap om hur vi har det varje dag.
Vill du lyssna på samtalet, gå in här Karlavagnen i sr.se
och gå till Karlavagnen del 4 av 4 och in ca 1,50 minuter av de sista 30 minuterna av programmet. Men observera, detta går bara att lyssna på under 30 dagar efter den 1 maj.