Grattis på födelsedagen!

Kräftans teckenKräftan (22 juni – 22 juli)
Vattnets natur är att vara lättpåverkad, känslig och negativ. Moderlighet, vilket ger stort behov av att sköta om andra. Impulsiva och möjliga att påverka. Känslighet och omtanke, vilket kan övergå i överkänslighet och självömkan. Kräftor är otroligt hemkära och de älskar sina närmaste med fel och brister och tål inte att någon kritiserar dem. Kan utåt sett verka hårda och självsäkra, men är i själva verket känsliga och extremt lättstötta. Gott minne, hög intuitiv förmåga och fantasirika. Tendens att bli osjälvständiga i sina åsikter. Känner ofta bekymmer utan egentlig anledning. Romantiska och varmhjärtade och ofta goda föräldrar.

Grattis på födelsedagen, make, broder och alla andra jag känner, som har födelsedag i kräftans tecken!