Födelsedag i Jungfruns tecken

Jungfruns teckenDetaljarbete, kritiskt arbete och förmåga att förstå hur saker fungerar faller därför naturligt för honom eller henne. Att kombinera teori och praktik är en värdefull egenskap. Jungfrun besitter även egenskaper som traditionellt och trångsynt tillskrivits kvinnor, därav namnet. Hon eller han är nämligen blyg och håller sig gärna i bakgrunden. Hygien och hälsa är också mycket viktigt, ofta på gränsen till pedanteri. Hos jungfrur tycks det finnas ett behov av att hjälpa andra. Ibland kan denna drift tyvärr gå till överdrift och de kan lägga sig i andras affärer för mycket med kritik och förslag till förbättringar. Jungfrun kan ibland bete sig obegriplig, gåtfull och motsägelsefull, men detta gör ju henne bara mer åtråvärd.

Grattis på födelsedagen alla mina vänner i Jungfruns tecken (23 augusti – 22 september)!