Födelsedag i Vågens tecken

Vågens teckenVågen 23 september – 22 oktober

Utmärkande för personer födda i detta tecken är deras känsla för rättvisa och harmoni. De har stort behov av kommunikation och är mycket utåtriktade. Oftast intar de medlande, diplomatiska och sociala positioner då de eftersträvar balans, inte bara för sig själva utan också för alla andra. De avskyr all osämja och gräl.
En våg är intelligent och klartänkt, men att snabbt ta ställning är inte vågens starka sida, då han/hon tenderar att noggrant väga både för och emot. Det viktiga för vågen är att ställningstagandet blir rätt.Vågar har jämna temperament och är ofta charmerande och öppenhjärtiga människor. De är livsnjutare och gillar skönhet, avkoppling, mat, dryck och sällskapsliv. Ibland kan livsnjutandet dock övergå i ren lättja. De behöver ofta bli motiverade för att få någonting gjort.
Grattis på födelsedagen alla mina vänner som har födelsedag i Vågens tecken!