Överkänslig? Mot vad? Det tysta kriget

Kan man bli sjuk av att andas? En bok som handlar om Eva Bangs väg till en diagnos, som hon av en slump hittade i en tidning! Hur vanlig den är vet man inte! Inte ens alla läkare känner till den. Tyvärr finns det många människor som i det tysta lever i isolering med denna sjukdom. Det här är hennes egen personliga berättelse om hur det är att få och ha denna sjukdom som under flera år har smugit sig på och nästan gjort henne galen, till att få diagnosen och därefter försöka lära sig leva med den. Evas förhoppning med denna bok är att både friska och överkänsliga människor ska kunna ta till sig hennes budskap och förstå allt det «konstiga» sjukdomen för med sig.
Om Du inte vet om att Du har sjukdomen men tror att Du hittat din diagnos, genom denna bok, förstå att Du inte är tokig utan faktiskt har SHR, sensorisk hyperreaktivitet!

Eva Bang är liksom jag medlem i Nätverket för Doft- och kemikalieöverkänsliga och vi är många som är så stolta över hennes mod att skriva denna bok. Läs den du också!!!