Födelsedag i Skyttens tecken

Skyttens teckenSkytten 23 november – 21 december

Skytten kombinerar eldens element, föränderlighet och planeten Jupiters storhet och positiva energi. Hans/hennes intelligens, vidsynthet och upptäckarlusta gör honom/henne till en en bra kompanjon eller partner. Ofta gör han/hon upp storslagna planer, men hyser sedan en viss motvilja mot att ägna sig åt detaljerna. Han/hon är expansiv, kunskapstörsten kan därför te sig sakta men stabil.
Filosoferande och tänkande kan ibland bli viktigare än mer jordnära uppgifter, som att städa och hålla ordning hemma till exempel. Längtan efter personlig frihet kan ibland vara så stor att ingenting får går före. För skytten är det viktigt att fritt kunna utveckla sin egen personlighet. Öppenhet är också viktigt för honom/henne och skyttar är i allmänhet mycket pålitliga, generösa och trevliga personer.

Grattis alla mina vänner som fyller år i Skyttens tecken!