Födelsedag i Stenbockens tecken

StenbockStenbocken 22 december – 19 januari

Strävan efter kunskap och högre mål är central för denne klättrare. Han/hon kräver dock fasthet under klövarna, och utvecklingen kan därför te sig sakta men stabil.Stenbocken besitter ofta jordens kvaliteter som trygghet, tålamod och beslutsamhet. De arbetar disciplinerat och metodiskt. De kan dock visa upp tendenser till känslokyla och överdriven försiktighet. Deras självständiga attityd kan ibland tyvärr få dem att sätta käppar i sina egna hjul. Stenbockens till en början rätt torra humor, kan ibland plötsligt få omgivningen brisera i skratt. Hans/hennes ihärdiga strävan har en tendens att så småningom attrahera det bästa av livets goda, inklusive rikedom och relationer.

Gratulerar på födelsedagen, alla mina vänner i Stenbockens tecken!