Födelsedag i Vattumannens tecken

Vattumannen

Vattumannen 20 januari – 18 februari
Vattumannen härskas av planeten Uranus. Kombinerat med luftens element gör den ledande egenskapen vattumannen till en komplicerad karaktär. Han/hon är mycket självgod och har starka åsikter som han/hon vet är de rätta. Han/hon bryr sig inte alls om ifall han/hon anses vara en underlig figur eller om alla andra tycker annorlunda. Personlig frihet och rättvisa är centrala begrepp.

För andra kan vattumannen te sig oberäknelig och rebellisk. Det kan vara svårt att nå honom/henne, då han tenderar att skärma av sitt sanna jag under en yttre fasad. Vill du vara hans/hennes vän och tränga in under ytan måste du acceptera honom/henne som han/hon är. Han/hon accepterar dig som du är, även om du kanske har fel enligt hans/hennes mening så har du rätt att tycka som du vill. Han/hon är fördomsfri, intellektuell och human.

Grattis på födelsedagen alla mina kära vänner i Vattumannens tecken!