Livets bok

Förr i tiden brukade gruvarbetarna i Japan sända ned en kaneriefågel i gruvan för att se om luften var hälsosam. Om kanariefågeln kom upp oskadd visste man att luften i gruvan var bra. Idag drabbas alltfler människor av stress, allergier och överkänslighet. Människor som varit friska hela livet drabbas av mystiska åkommor och sjukdomar.

Vilka KANARIEFÅGLAR borde vi lyssna till idag?

Ditt liv är som en bok. Författandet av din bok är inte klar än. Karaktärerna, generna, kan påverkas och är föränderliga. De avgörs av flera komponenter i ditt liv. Så vad tänker du satsa på? Kommer din bok att vara en tragedi, romans, drama eller succé?

KanariefågelJag vill rekommendera boken Kanariefåglarna ryter av Ingrid Franzon och Margareta Dahlberg. Detta är en utmärkt och nödvändig bok. Det är en handbok för att ge dig, dina barn och kommande generationer en frisk och hälsosam värld med mindre miljögifter och en bättre personlig hälsa. Genom dina val skapar du framtiden – denna bok fungerar som en värdefull rådgivare.

Jag har visserligen ”bara” läst/lyssnat på den via mitt biblioteks utlåning av Daisy-böcker/talböcker. Jag har visserligen beställt boken men den måste stå och vädra ut i några veckor, som jag måste göra med allt jag inhandlar, och det ska bli spännande att se, läsa och lära ur denna bok så småningom.