Gästbloggen

Nu finns vännen Matilda även som GästbloggareAstma- och Allergiförbundet. Hon är Veckans Bloggare och skriver om följande ämnen: Nätverket för doft- och kemikalieöverkänsliga, Operation handla mat, Tillgänglig för vem?, Tidsfördröjning av symptom och jobbiga val samt Boende.

På hennes hemsida/blogg Vardag beskriver hon hur det är att leva med doft- och kemikalieöverkänslighet (SHR/MCS).

Jag tycker att Matilda beskriver vardagen så bra, jag vill säga bäst av oss alla, och skulle inte någon förstå detta så vet jag inte vad. Min önskan är att många, många tog till sig vad hon skriver och blir lite mer ödmjuka och försöker hjälpa till så att vi alla kan få vara delaktiga i samhället på ett eller annat sätt!

Ps Undrar du vad SHR och MCS betyder, läs mer här. Nu finns också en ny Doftfolder, klicka på Foldrar och broschyrer, sedan kan man beställa eller ladda ner från en pdf-fil från förbundet.