Andningsmasker

Det pågår en uppmaning på Facebook för en utställning i Barcelona i Spanien angående bilder på människor, som har sjukdomen MCS, och som är fotograferade med andningsmask. Utställningen pågår från den 15 februari till den 15 maj. Detta är en utställning som är i sin linda och som kan färdas över hela världen och göra så många mellanlandningar som möjligt och samla in mer och mer bilder.
Jag och många med mig deltar med bild på oss och våra masker.

Vill du kika på oss, klicka då på denna länk Facebook-Barcelona (om du inte kommer in direkt, klicka på den blåa bilden av Facebook) så kan du se många vackra ansikten med olika sorters andningsmasker på.

Jag har ju skrivit och lagt in bilder här sedan tidigare men tänkte nu att foga samman alla, som jag hittills har fått kännedom om. Känner du till någon annan mask som du vill att fler ska få kännedom om, mejla då till mig på: ingvor@doftfri.se

Ingvor med sin andningsmaskMoldex_2435Aero med filterFilter till Aero-maskenHalv_helmask SundströmLena Wiman i sin nya kolfiltermask Air-AceFiltrerande andningsmasker från 3MKolfiltermask - 3M