Sprida information – diskutera

Jag tycker det är av största vikt att informera om min sjukdom / mitt funktionshinder – och på Arbetsmiljöupplysningens hemsida har jag bland annat skrivit om att Nätverket för Doft- och Kemikalieöverkänsliga finns och att vi numera också finns på Facebook under namnet In the air – be aware samt att min hemsida/blogg finns och vad jag vill med den. Där kan man diskutera och göra egna inlägg, som t ex Birgitta Johannesson gjort.

Du, som blev sjuk på grund av allehanda parfymerade dofter på din arbetsplats och som svårligen kan komma tillbaka dit, hur tänker du om hur Försäkringskassan behandlar dig och ditt läkarintyg? Hur skall du kunna komma tillbaka till ett arbete när det doftar/luktar så som det gör runt omkring oss? Hur kan du överhuvudtaget ta dig till en arbetsplats-praktikplats osv? Vad gör du när dina sjukskrivningsdagar är till ända? Skulle ett distansarbete i ditt egna hem vara något att få hjälp till? Var med och diskutera något av detta så tror jag nog att fler kommer att hänga på.

Arbetsmiljöupplysningen ägs av Prevent, en ideell förening med Svenskt Näringsliv, LO och PTK som huvudmän.