7-åring

SimmarflickaIdag är dagen när Bella fyller 7 år. Tjejen som är aktiv och Gymnastiktjejen simmar och tar märken som bara den och dessa sätts upp på märkesskölden, den som farfar gjorde och gav till dig på din förra födelsedag, och många märken finns där nu. Kanske att hon skall tävlingssimma senare, men det får bli en annan fråga då. Bella är atletisk också och när vi träffas så står hon på händer och hjular , om och om igen. Hon verkar inte tröttna ett dugg utan ropar: – Titta farmor! – Titta farfar! Hon går på gymnastik en gång i veckan och tycker att det är såååå roligt.

Vi gratulerade några dagar i förskott och vi hade med oss paket som var lyckade. Hon gillar att titta på djur, småkryp, så hon fick ett förstoringsglas och Småkrypsboken, i vilken hon kan fylla på vilka djur hon sett och kanske skriva lite när och var hon sett dem alla.

animerade ballongerVi önskar dig en härlig födelsedagstur, cykeltur, som du önskat tillsammans med mamma och pappa och en fikakorg med go’saker i. Hoppas det inte blir alltför kallt och blåsigt, vilket vore tråkigt med tanke på hur varmt och skönt det har varit i april. Men, huvudsaken att ni alla tre får en härlig dag tillsammans!

Kram till dig, Bella!
STORT GRATTIS PÅ 7-ÅRSDAGEN!cat2