Jag kommer att bli lycklig när…

Gick igenom gamla sparade mejl, vet inte varför jag sparat en del av dem, men finner nu att det fanns en anledning till detta. Tack min vän för mejlet, som jag har sparat i flera år!

ae_mis_ani_flo_029

Jag kommer att bli lycklig när…

Man övertygar sig själv om att livet kommer att bli bättre efter det att man gift sig, fått barn, sedan fått ett till. Sedan är man frustrerad över att barnen inte är gamla nog att vara mer tillfreds och man vore mer tillfreds om de vore det. Efter det så är man frustrerad över att man har tonåringar man måste klara av att hantera. Man kommer verkligen bli glad när de är ur det stadiet. Man intalar sig själv att livet kommer att bli fullkomligt när ens partner skärper till sig, när man skaffar en bättre bil, när man kommer iväg på den där resan när man är pensionerad. Sanningen är att det inte finns ett bättre tillfälle att uppskatta livet än just nu. Om inte nu, så när? Ditt liv kommer alltid vara fullt av förändringar.

Det är bäst att erkänna för sig själv och bestämma sig för att vara lycklig ändå. Lycka är vägen. Så, värdesätt varje ögonblick du har och värdesätt det ändå mer för att du delat det med någon speciell, speciell nog att spendera din tid med … och kom ihåg att tid inte väntar på någon .

Så, sluta vänta …

 • tills din bil är färdigbetald.
 • … du skaffar ny bil eller nytt hem
 • … barnen flyttar hemifrån
 • … du börjar plugga igen
 • … du slutar plugga
 • … går ner 10 kg
 • … du går upp 10 kg
 • … du gifter dig
 • … du skiljer dig
 • … du får barn
 • … du går i pension
 • … sommaren
 • … våren
 • … vintern
 • … hösten
 • … du dör!

Det finns ingen bättre tid än just nu att vara lycklig. Lycka är en resa inte Dansande_grodaen destination. Så arbeta som om du inte behövde pengar, älska som om du aldrig blivit sårad och dansa som om ingen  såg dig.