År läggs till år…

Jag älskar digIdag, denna kvava och fuktiga dag, har maken och jag firat att det är 44 år sedan vi träffades. En fantastisk kväll på en dansbana där Emile Ford, han med ”What Do You Want to Make Those Eyes At Me For”, var attraktionen för kvällen och vi dansade och dansade och sedan fick jag skjuts hem till min mormor och morfar, där jag bodde pga konvalecens efter en längre tids sjukhusvistelse. Han frågade om han fick träffa mig nästa dag och jag visste inte riktigt vad min mormor och morfar skulle säga, för se, jag kom inte hem i tid. Visserligen blev mina morföräldrar sura på mig, men när min ”date” kom nästa dag, presenterade sig och bad om ursäkt att han levererat mig så sent om natten och sedan undrade om hans vän fick följa med honom på en liten biltur, tyckte morfar att då måste han verkligen se till att hålla tiden och att köra försiktigt så att lilla jag kom hem välbehållen. Löftet höll han och har så gjort sedan dess.
En man som håller vad han lovar!

Vi har ätit god mat och druckit lite gott vin och pratat om hur det gick till att vi träffades och tänk, vad tiden går fort, kändes nästan som om det var igår.

Lycka är att ha en make som ser till mitt bästa!