Nya kläder är bakteriebomber

Köper du nya kläder och använder genast utan att tvätta dem först? Glädjer du dig över att använda din nyinköpta klänning samma kväll? Teamet bakom TV-showen Good Morning America beslöt att testa ett antal helt nya kläder; blusar,underkläder, byxor och jackor och resultatet var inte vackert. Du bör nog läsa här först.

Victoria's Secret bh

Attraktiv men farlig.

Det är en sådan här bh från Victorias Secret Angels Secret Embrace samling som påstås vara giftiga.

Underkläder av jätten Victoria’s Secret har nu stämts av flera arga kvinnor som tycker att push-up bh gjorde dem sjuka. Bh-n skulle ha gett kvinnorna smärtsamma utslag och svullnad i huden. En av dem som har köpt underkläder hävdar även att hon har bestående ärr efter att ha använt en behå av märket Angels Secret Embrace.

Jag måste alltid tvätta nyinköpta plagg både en och två gånger och ibland så räcker inte ens detta utan kläderna får hänga ute på vädring i flera dagar. Kanske att jag tvättar dem ytterligare en gång till och känns de inte bra då, slängs de!!! Jag handlar endast via postorder, då jag inte kan gå in i en butik och ställa mig att prova kläder i all denna doftberusning. En gång köpte jag en badrock åt ett av mina barnbarn, skulle bli en present, men jag lyckades aldrig få bort en vanolen?-doft (diesel + fotogen) efter en mångfald av tvättningar och avdoftning på klädstrecket utomhus, utan plagget fick gå tillbaka till postorderfirman och jag skrev även att jag hoppades innerligt att detta plagg inte såldes vidare till en annan kund utan borde slängas efter att de först ha pratat med de som gjorde tyget/plagget. Jag fick ersättning för inköpet, frakten men även för sveda och värk, vilket jag tycker vad helt i sin ordning efter allt arbete jag lagt ner.