Barnen och deras hälsa

Vad bra det känns när en kommun ser till barnen och deras hälsa. Förhoppningsvis blir det så mycket lättare för alla att kunna vistas i lokalerna tillsammans när de allra värsta dofterna är borta. Jag önskar så att alla, inklusive föräldrar och skolpersonal, tar till sig detta budskap. Tillgänglighet till skolan – arbetsplatsen är väl ett måste när det gäller skolplikt i Sverige!
Kika in här på Partilles hemsida och nog anser jag att alla kommuner borde införa doftfrihet inom hela den offentliga verksamheten! Vi är många som inte kan delta i samhället på lika villkor utan har ett utanförskap och detta kostar på, inte endast för den drabbade individen utan även för hela familjen. Inte kan det väl vara ett så svårt val att välja – doftfritt, eller hur? Pröva med att använda oparfymerat tvätt- och sköljmedel för att sedan gå till parfymfritt för hygien-, skönhets-och rengöringsmedel samt kosmetika.  Allt sådant finner man numera på apotek och i dagligvarubutiker.

Du medmänniska, du kan använda oparfymerade produkter och känna dig fräsch ändå, för inte kan man skyla över med parfym om du nu trodde det. Rent och fräscht behöver inte likställas med parfymerade dofter!