Myndighetsdagen!

18 årsdagenVem är det som blir myndig och alltså fyller år idag, den 5 juni? Jo, det är vårt älskade barnbarn VICTORIA! Nu så blir livet aldrig mer detsamma utan nu är du en vuxen kvinna och det fordras av dig att ta en massa beslut och stå för dem. Idag skall du ha roligt och äta tårta och få många roliga presenter som du har önskat dig.

Jag vet att du övningskör för körkortet men vet inte vilken dag som du skall köra upp. Jag önskar dig all lycka och att det ska gå vägen! Väntar på att få höra ifrån dig den dagen!

cupcakesDu har alltid tyckt om att baka och jag undrar om du bakat cup-cakes till din födelsedagsfest? Har för mig att du utbildar dig till konditor. Önskar dig en fantastisk dag med godsaker och många uppvaktningar.

Grattis på födelsedagen, älskade Victoria!