Diagnoskod i Danmark

Nu har Danmark erkänt symptomkod för doft- och kemikalieöverkänslighet. Härligt! Underbart!Förhoppningsvis dröjer det väl inte så länge förrän även vi i Sverige hänger på, eller?
Du kan läsa mer här. Har du svårigheter att läsa danska, använd Google Översätt och välj ditt språk.

På denna danska sida kan du läsa om människor, som har sjukdomen och hur livet förändras för var och en av dem.

Själv lever jag ett mycket isolerat liv på landsbygden och saknar min stora familj väldigt mycket och att inte kunna göra vad jag tidigare i livet tog för självklart. Jag är beroende av väder och vind för att kunna träffas utomhus om sommaren/hösten och att människor tar hänsyn till mig och vad jag kan göra. Jag försöker att vara positiv och se till vad jag KAN GÖRA och njuta av det.