Lambi stinker parfym!

Var det är svårt att öppna ett tillslutet paket och finna att det numera doftar-stinker av parfymlukt och få det direkt i ansiktet.  Detta har hänt mig när jag öppnade Lambi toalettpapper. Vem vill att man skall dofta parfym i baken? Jag hittar inte någonstans på denna förpackning, 12-pack, att där står något om att produkten är doftsatt.

lambi-toalettpapper.jpgTillverkaren av Lambi är Metsä Tissue och de skriver:”produkter tillverkade med största hänsyn till miljön och se till att deras användning är säker och tillförlitlig.”

Jag har skickat mejl direkt till Metsä Tissue och även använt kontaktforumuläret på dess hemsida, såväl på svenska som engelska, men inte fått något svar alls. Jag har även läst på Facebook-sidan In the air – be aware att man varnar för parfymlukt även för Lambi näsdukar. Skicka iväg ett mejl du också för en förfrågan angående deras produkter.