Intervju i P4

Jag blev uppringd av producenten för radioprogrammet Hultling och Röör i P4, efter att hon läst min version på Nätverket för Doft- och Kemikalieöverkänsliga Vår vardag; En vanlig dag, en av de många. Hon önskade att programledaren Gunilla Röör kunde få intervjua mig i programmet som skulle handla om Doftsinnet och doftminnen.
Jag blev uppringd flera gånger och jag fick ett mejl med en lista på vilka frågor som skulle ställas. Jag skrev ut dessa frågor och tänkte efter noga vad jag skulle svara på dessa. Jag kan väl inte säga att jag är helt nöjd med hur intervjun blev, då frågorna kom ”hipp som happ” och inte i den ordning jag hade tänkt ut svaren på, så jag blev lite överrumplad. Nog hade jag velat ha med fler saker om doft- och kemikalieöverkänslighet men jag hoppas att själva svaren har kommit många till del ändå.

Vill du lyssna på hela programmet eller endast där jag blir intervjuad, spola då fram till 39.32Lyssna: Hultling och Röör i P4 2012-09-22