Telefonintervju med mig

Det verkar bli en vana att bli intervjuad om min sjukdom och hur jag klarar av min vardag. Det är inga lätta frågor att svara på, och man vet inte alltid om det som jag säger når fram precis så som jag önskat. Numera blir det alltid telefonintervjuer, då jag inte kan träffas personligen och då jag inte är säker på att hur jag klarar utomhusluften just denna dag. Jag ber alltid  att få läsa artikeln och eventuellt göra ändringar, som kännas mer korrekta. Därför vill jag att ni andra, som också blir intervjuade, skall begära att få läsa artikeln innan den publiceras.

Min make har fått många lovord denna vecka av människor som läst artikeln och som tycker att jag har beskrivit honom som en klippa i livet. Känns skönt att han får lite ”kredit” för det arbete han utför runt mig. Är det detta som kallas anhörigstöd?

Intervju-med-Ingvor-i-Alingsås-Kuriren-25-september-2012.pdf
(ps. jag har tagit bort den arrangerade bilden men lämnat texten kvar).