All denna lukthysteri

Så här på det nya året vill jag gärna framhäva Eva Bang, medlem i  Nätverket för Doft-och Kemikalieöverkänsliga då hon blev intervjuad och fotograferad för tidningen Tara Kropp & Själ från november månad. Eva har skrivit boken” Överkänslig? Mot vad? Det tysta kriget”, vilken jag har skrivit om tidigare här på min hemsida/blogg. Denna bok är väl värd att läsas för att få en inblick i hur galet livet kan bli för en person innan och efter att man har fått en diagnos.
Länk till förlaget för inköp av boken eller fråga på biblioteket efter den.

Eva Bang i Tara Kropp & Själ

Jag tycker det är modigt av Eva och alla er andra, som också medverkar till att få publicering i tidningar, radio och tv, vad vi går igenom och samtidigt upplysa allmänheten om sjukdomen. Jag hade ju önskat/krävt att vården, försäkringskassan och arbetsförmedlingen mm var mer lyhörd för vad varje person berättar, när han/hon kommer dit för att få hjälp i sin situation. Det är inte heller alltid så lätt att bli förstådd på rätt sätt så ett gott råd, min erfarenhet alltså, till er som blir intervjuad, läs alltid manus innan publicering. Ett litet förfluget ord kan göra så fel.