Ett barnbarnsbarn är fött!

Idag föddes en liten, liten pojke och tillika vårt barnbarnsbarn! Oh, vad gammal jag har blivit men är fortfarande ung i sinnet.

Glädjen står högt i tak och vi, farmorsmor och farmorsfar, blev så överraskade efter att jag hade skickat ett meddelande till vårt barnbarn Alexander tidigare idag om att han inte skulle glömma att meddela när barnet hade fötts och nedkomsten beräknades för i slutet av februari. Döm om min förvåning när jag fick ett sms om att det fötts ett litet gossebarn kl 14.40, bara nästan två timmar senare. Är jag synsk, eller?Eftersom jag inte vill publicera mina barn, barnbarn och barnbarns foton så laddar jag upp detta:

It's a boy

hjärtanDet är som ett mirakel när ett barn har blivit fött
ut kom en liten människa som ingen förut mött
 
Ett hav av ömsint kärlek som plötsligt väller fram
för detta lilla under som ännu vägs i gram