Lidköping kan minsann!

Jag vill ge Astma-och Allergiföreningen i Lidköping en eloge för deras arbete att påverka Lidköpings kommun att agera för utökat rökförbud och av användning av dofter. Nu har alla ni andra föreningar ett föredöme att följa efter och då gäller det att påverka för just er kommun. Tänk om alla Sveriges kommuner vore doftfria? Vilken tanke!!! Därefter tar vi väl alla landsting och regioner?

Undrar när min kommun ska ge mig svar på mitt medborgarförslag om en doftfri kommun? Det har nu gått nästan 1½ år sedan förslaget kom in och efter att förslaget varit uppe på kommunfullmäktige-och kommunstyrelsemöte, blev det kommunchefen som fick utreda vidare. Jag har skickat en del länkar till honom utöver vad han kan läsa på min hemsida/blogg, Professor Eva Millqvists forskning, Nätverket för Doft- och kemikalieöverkänsliga, Partille kommun, Laholms kommun och nu från Lidköpings kommun. Var med och påverka du också!  Finns det fler kommunker runt om i Sverige som också har planer på att bli en doftfri kommun? Hör av Er till mig så jag får lägga in här på min doftfri-sida.

Parfymer är inte annat kemikalier, vilka är skadliga på hud och andningen!!!