Nyfikna i P1

Jag hade fått nys om att någon från Astma- och Allergiförbundet skulle medverka radioprogrammet, Nordegren & Epstein i P1, och kände att jag ville mejla till programmet –
”Hej på er! Hörde att ni skall få besök av Solveig Enberg, Astma- o Allergiförbundet, vår mentor vad gäller doftöverkänslighet. Hon startade gruppen ”Att leva med överkänslighet” och hon är verkligen värd vår beundran. Vi i gänget omkring henne har hjälpt och hjälper/lyssnar och ger råd hur vi gör för att klara av livet med all denna doftsättning/parfymering i samhället. Vi har en hemsida, där det även finns ett Forum för ”samtal” mm. Nätverket för Doftöverkänsliga

Nordegren & Epstein ville veta hur det är att vara överkänslig mot dofter och det blev Solveig Enberg, ledamot i förbundet, som medverkade idag och det kändes så bra. Vill du också lyssna på henne? Här är länken ca 14:36 inne i programmet.
Jag är inte förtjust i rubriken ”Parfymallergi”. Lär och lär om kära journalister!

Nästa vecka,V44, börjar Parfymfria veckan – och jag uppmanar att informera – Gör vad DU kan!